Timberwisen alkuvuoden messut

 

Timberwisen 2017 messuvuoden aloittaa ASTA Rakentaja-messut Tampereella ja heti perään seuraavan viikonloppuna Rakenna & Sisusta-messut Turussa.

Tampereen messuilla olemme yhteisosastolla jälleenmyyjämme Parketti Heralan kanssa, osasto A 2026. Turussa Timberwisellä on oma osastonsa joka löytyy A-hallista, osasto nro A62.

Tampereen ASTA Rakentaja messut järjestetään 3. – 5.2.2017 välisenä aikana Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Lisätietoa messuista ja messujen ohjelmasta löydät täältä.

Turun Rakenna & Sisusta messut järjestetään heti seuraavan viikonloppuna 10. – 12.2.2017 Turun Messukeskuksessa. Lisätietoa messuista ja messujen ohjelmasta löydät täältä.

Turussa Timberwisellä on oma osasto, nro A62, jossa näet lattiaa ja seinää isona pintana, laajan valikoiman mallilaattoja sekä myös uutuussävyjä Lehtikuuselle. Oman osaston lisäksi Timberwisen lattiat löytyvät myös uudelta Sisustusalueelta Åblogitalosta jonka sisustavat Åblogi bloggaajat.

Tervetuloa tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme! Turussa lanseeraamme myös uusia sävyjä Lehtikuusiparketille ja uudet ihanat siniset lankkuparketit ovat myös mukana. Autamme mielellämme lattiavalinta-asioissa ja kerromme Timberwisen parkettien ainutlaatuisesta ja kestävästä tuoterakenteesta.