Sisustusmedia ja –bloggarit Timberwisellä – Timberwise Design Projects julkistus

Torstaina 16.3. saimme kunnian esitellä Timberwisen toimintaa Suomen sisustusmedialle ja –bloggareille sekä ennakkolanseerata medialle uuden upean konseptimme – Timberwise Design Projects. Meitä ihastutti läsnäolollaan bussillinen Helsingistä ja matkan varrelta saapuneita median edustajia, jotka olivat suoneet meille kokonaisen päivän aikaa tehtaaseen tutustumiseen, uuden showroomin tupaantuliaisiin sekä uuden konseptimme lanseeraukseen.

Päivä oli ihastuttavan keväinen, aurinko paistoi ja kaikki olivat liikenteessä iloisella ja innostuneella mielellä. Toivotimme median edustajat tervetulleeksi uudessa showroomissamme, missä Timberwisen omistaja, perustaja ja toimitusjohtaja Markku Mäkitalo kertoi lyhyen historiikin Timberwisen perustamisesta tähän hetkeen. Tehdaskierroksen jälkeen luvassa oli uutuuskonseptimme esittely.

Ensin kuitenkin suuntasimme tutustumaan itse tehtaaseen 3 eri ryhmän voimin ja esittelimme parketinvalmistuksen eri vaiheet aina sahatavaran saapumisesta pakkaukseen ja varastointiin asti. Monelle näyttikin tulevan yllätyksenä se miten monta vaihetta parkettilauta käy läpi ennen kuin se on valmis lattiaan asennettavaksi. Myös automaation ja käsityön yhdistelmä ihastutti osallistujia.

Tehdaskierroksen jälkeen nautimme showroomissa maittavan lounaan (kiitos Loimaan Juhlapalvelu & Kakutar), virkistäviä juomia sekä ihastelimme upeita kukka-asetelmia (kiitos Tiinan Kukka) samalla kun aloittelimme uuden konseptimme julkistusta. Timberwise on aloittanut yhteistyön huippumuotoilijoiden Harri Koskisen ja Ville Kokkosen kanssa, jonka lopputulos esitellään laajalle yleisölle Habitare messuilla syyskuussa.

K2 by Timberwise & Twise

Harri Koskinen suunnittelee Timberwise Design Projects:lle uuden lattiakonseptin ja Ville Kokkonen puolestaan keskittyy seinäkonseptin kehittämiseen. Lattia- ja seinäkonseptit kulkevat nimellä K2 by Timberwise. Tämän lisäksi muotoilijat kehittävät myös käyttöesineitä ja – huonekaluja parketin ylijäämästä. Tämä mallisto kulkee nimellä Twise. Molemmista löytyy hieman ennakkotietoa jo täältä. Media pääsi siis nauttimaan ennakkotiedoista sekä sai mahdollisuuden esittää kysymyksiä niin muotoilijoille kuin Timberwisen edustajille.

Päivä päättyi iloiseen bussimatkaan takaisin, jossa yllätysohjelmana oli mahdollisuus suunnitella oma tuotteensa Twise mallistoon. Nähtäväksi jää päätyykö jokin suunnitelma aina tuotantoon asti :-)

Kiitämme suuresti medianedustajia tästä mielenkiintoisesta ja ihanasta päivästä ja toivotamme kaikki tervetulleiksi tehtaallemme ja Showroomiimme myös vastaisuudessa!  Suurkiitokset myös viestintätoimistomme Dream Cozy:n  Ulla-Maijalle ja Helille kaikesta avusta järjestelyissä.