Tammiparketti

Tammiparketti on varma valinta niin yksityiskoteihin kuin julkisiinkin tiloihin, sillä tammi on materiaalina kova ja kestävä ja värisävyltään melko neutraali (vaaleanruskea). Ominaisuuksiensa ansiosta tammiparketti on klassinen ja aikaa kestävä valinta, joka tekee tammiparketista varsin turvallisen hankinnan. Tammiparketit ovat olleet suuressa suosiossa kaikkialla maailmassa jo useamman vuoden ajan. Tammiparketteja värikäsitellään usealla eri pintakäsittelyaineella, jonka vuoksi Timberwisen tammiparketti on mahdollista hankkia useissa eri värisävyissä. Tammi on puumateriaalina helposti työstettävä ja sen ominaisuuksia pystytään korostamaan erilaisin pintakäsittelymetodein. Myös eri lajitelmien oksaisuus ja syykuvion vahvuus vaikuttaa paljon lopputulokseen. Timberwise valmistaa tammiparkettia neljällä eri lajitelmalla; Select (vähäokasinen), Classic (luonnollisen näköinen ja pienioksainen), Rustic (oksainen lajitelma) sekä Vintage (oksainen lajitelma jossa myös kitattuja halkeamia).

Tammiparketti ja PEFC sertifiointi

Tuotteidemme laadun varmistamiseksi Timberwisen tammiparketti valmistetaan aina laadukkaasta Eurooppalaisesta tammesta, joka täyttää PEFC sertifioinnin vaatimukset. Valikoimme itse aina raaka-ainetoimittajat ja alueet joilta raaka-ainetta toimitetaan. Näin toimimalla varmistamme tuotteidemme korkean laadun.

Tammiparkettien laaja valikoima

Tammiparkettien laaja valikoima on kerätty koosteeksi alla olevaan kuvakollaasiin, jossa tuotteet ovat Collectioneittain. Voitte myös tutustua tuotteisiin Collection kohtaisilla sivuillamme tai tuotehaussamme. Timberwisen tammiparkettivalikoima tarjoaa jokaiselle jotakin!