Saarniparketti

Saarniparkettilattia on näyttävä parkettivalinta, jonka lujuus ja kestävyys tekevät materiaalista erinomaisen valinnan myös julkisiin tiloihin. Ulkonäöllisesti saarniparketti on sävytettävissä tilan yleisilmeen ja sisustuksen mukaiseksi. Saarniparkettilattiasta saa lajitelmasta ja pintakäsittelystä riippuen joko harmonisen kauniin tai elävän ja värikkään lattian. Timberwise valmistaa saarniparkettia kolmessa eri lajitelmassa; Select (vähäoksainen ja tasasävyinen), Classic (pienet oksat sallittaan) sekä Olive (sekä oksat että tumma sydänpuu sallitaan).

Saarniparketti ja PEFC sertifiointi

Timberwisen saarniparkettilattiat valmistetaan aina Erooppalaisesta saarnista, joka täyttää PEFC sertifioinnin vaatimukset. Korkealuokkaisilla raaka-ainevalinnoilla varmistamme, että valmistamamme saarniparketti on varmisti laadukasta. Valikoimme itse aina raaka-ainetoimittajat ja alueet joilta raaka-ainetta toimitetaan. Näin toimimalla varmistamme tuotteidemme korkean laadun. Hyväksymme vain tasalaatuista ja vaaleaa eurooppalaista saarnia.

Saarniparkettien valikoima

Saarniparkettien laaja valikoima on kerätty koosteeksi alla olevaan kuvakollaasiin, jossa tuotteet ovat Collectioneittain. Voitte myös tutustua tuotteisiin Collection kohtaisilla sivuillamme tai tuotehaussammeSaarniparkettien valikoimasta löytyy pääsääntöisesti vaaleita ja valkeita sävyjä, mutta myös harmaita ja tummia sävyjä. Vaaleansävyisellä saarniparketilla saat harmonisen ja klassisen ilmeen, kun taas tummemmat sävyt tekevät tilasta vaikuttavan ja persoonallisen. Myös sävyttämätön saarni on koko ajan kasvattanut suosiotaan ja sen kysyntä on kasvanut viime aikoina selkeästi. Alla olevaan kuvakollaasiin on kerätty saarniparkettivalikoimamme lajitelmakuvina, kun taas interiöörikuvia voitte ihastella lajitelmakuvakollaasin alla olevassa interiöörikuvakollaasissa. Mukana myös ihan räätälöityjä sävyjä jotka toteutettiin Susanna Björklundin Signals trendinäyttelyyn. Kuten interiöörikuvista näette, saarnilattia taipuu erilaisiin sisustuksiin ja tekee tilasta arvokkaan sekä persoonallisen.