Mäntyparketti poistuu tuotevalikoimastamme

Mäntyparketti on poistettu Timberwisen tuotevalikoimasta vuoden 2017 alusta alkaen. Pitkäaikaisen vähäisen kysynnän vuoksi Timberwise on päättänyt poistaa mäntyparketin tuotevalikoimastaan. Tuotevalikoimasta poisto tuli voimaan välittömästi tammikuussa 2017.

Olemme poistaneet mäntyparkettitiedot nettisivuiltamme eikä keväällä ilmestyvässä uudessa esitteessä ja hinnastossa tuotetta ole enää esillä. Aiemmissa hinnastoissa ja esitteissä mänty on vielä esillä, ja näitä luonnollisesti on vielä jaossa, mutta olemme tiedottaneet asiasta jälleenmyyjiämme ja pyytäneet heitä ottamaan mahdolliset mallit pois telineistä ja kertomaan asiakkailleen tuotteen poistumisesta.

Mahdollisille havupuuasiakkaille suosittelemme jatkossa lehtikuusiparkettia jolle Timberwise tulee lanseeraamaan uusia sävyjä vuoden 2017 aikana ja joka on kulutuskestävyydeltään selkeästi mäntyä parempi. Lehtikuusiparketille tulee olemaan myös selkeästi laajempi värivalikoima josta asiakas voi valita mieleisensä. Lisätietoa Lehtikuusituotteistamme löydätte täältä.